Retourneren

Retourneren

Een artikel retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Met behulp van onderstaand retourformulier kun je een RMA-nummer aanvragen. Wanneer de retouraanvraag in behandeling wordt genomen, ontvang je ter bevestiging een e-mail met daarin het RMA-nummer. Dit RMA-nummer moet, samen met het retouradres, op de verpakking vermeld worden. Vergeet bij verzending niet om het afgiftebewijs van het geretourneerde product te vragen en te bewaren.

We vragen je om de artikelen in onbeschadigde en/of originele staat, indien mogelijk in de originele verpakking, retour te zenden. De kosten voor het terugzenden zijn voor jouw rekening.

Terugbetaling
Het kan enige tijd duren voordat een geretourneerd artikel bij ons binnenkomt en verwerkt is. Terugbetaling of verrekening van het aankoopbedrag en de bezorgkosten gebeurt binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel.

Uitgesloten van retourname

  • Beschadigde artikelen;
  • Artikelen niet gekocht via OTAK.nl.

Zakelijke klanten
Voor instellingen en bedrijven is de wet Koop Op Afstand niet van toepassing. Bedrijven kunnen producten kopen op OTAK.nl, maar hebben geen recht op herroeping van de aankoop. De wet Koop Op Afstand geldt namelijk alleen bij een consumentenaankoop. We streven naar tevreden klanten, zowel particulier als zakelijk. Bedrijven kunnen, zowel voor als na hun aankoop, met de klantenservice contact opnemen via info@otak.nl en het probleem voorleggen.

Retourformulier