Shop & Tell

  • Publiciteit is belangrijk voor een succesvolle winkel.
  • Per reclameuiting vind je hier, zodra de informatie bekend is, de actie, het inkoopvoordeel, een voorbeeld van de flyer/folder en de bijbehorende uitingen vo..
  • Online vindbaarheid wordt steeds belangrijker.
  • Geef ons je mening over de dienstverlening van OTAK en win een cadeau! Bij OTAK streven we ernaar om het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten te combineren met een uitstekende service.
  • Facebook Met zo'n 9 miljoen geregistreerde Facebookaccounts in Nederland is Facebook een steeds belangrijker medium geworden om direct te kunnen communicere..
  • Voor de consument die in de winkel komt worden de banken en wooprogramma/s zo aantrekkelijk mogelijk gepresenteerd.
  • Traffic naar de winkel! Heeft u wel eens overwogen om een wooncheque actie te doen? Wooncheque biedt veel kansen en is een relatief eenvoudig manier om veel ..

Vraag naar een review van de klant

 

Om een beeld te krijgen hoe de consument geholpen wordt in de winkel en hoe de service, de kwaliteit van advies en de productkennis van de medewerkers wordt ervaren, is een review systeem opgezet, genaamd Shop&Tell. Tot nu toe wordt deze informatie "binnenshuis" gehouden en gedeeld met de winkel, die daar zijn voordeel mee kan doen. 

Shop & Tell bij digitaal factureren

Shop & Tell is al jarenlang het vaste feedbacksyteem voor OTAK klanten. Klanten kunnen via het kaartje wat zij meekrijgen met de factuur, laten weten wat zij van jouw winkel en de service vonden. Waardevolle informatie die je als winkeleigenaar goed kan gebruiken om je dienstverlening te verbeteren!

Omdat steeds meer winkels overgaan op digitaal factureren, zijn wij na gaan denken hoe wij Shop & Tell hierop kunnen inrichten. Een papieren kaartje kan je dan immers niet meer meegeven. Daarom hebben wij een digitale variant gemaakt van het papieren Shop & Tell kaartje. Deze kan je hieronder downloaden en vervolgens meesturen met de digitale factuur.

Wanneer je de Shop & Tell kaartjes liever nog als papieren variant wilt, kan je deze uiteraard ook nog steeds gratis opvragen bij het hoofdkantoor via info@otak.nl. Je krijgt ze dan z.s.m. toegestuurd. 

 

Bestand

Shop & Tell
Shop & Tell