ZIT TOP 10 SALE

Maak kennis met de Zit TOP 10 van OTAK!

Ben je op zoek naar een stoere bank? Of zoek je een mooie stoel voor dat ene gezellige hoekje in huis? Bekijk dan de Zit TOP 10 van OTAK. Een fantastische selectie aan banken, stoelen en fauteuils die nu voor een extra scherpe prijs te verkrijgen zijn! Welke eyecatcher zie jij in gedachten al bij jou thuis staan?

BEKIJK HIER DE ZIT TOP 10 van OTAK en beslis zelf! 

Aangezien we meer thuis zitten, is het wel zo fijn om het zo gezellig en comfortabel mogelijk te maken. Laat je verrassen door onze geweldige collectie en maak van jouw interieur een buitengewoon gezellige plek. Maar dat is nog niet alles. In de OTAK winkel hebben we namelijk nog veel meer voor jou in petto. Zo profiteer je ook nog eens van 20% korting op alle woonaccessoires en geldt er op kussens 3+1 gratis.

Mogen wij jou verwelkomen bij ons in de winkel? We kijken uit naar je komst. 

Graag tot ziens bij de vernieuwde OTAK Zutphen!

Je vindt bij ons écht alles om jouw interieur een ware metamorfose te laten ondergaan. Naast de mooiste meubelen, vind je bij ons ook schitterende raamdecoratie, gordijnen, harde- en zachte vloeren en woondecoratie. In onze showroom laten wij zien hoe jouw nieuwe woonkamer er van top tot teen uit zou kunnen zien. Je zult versteld staan van het eindresultaat!

Daarnaast is het zitcomfort natuurlijk ook erg belangrijk! Gelukkig is proefzitten helemaal gratis en bieden we je daar in de winkel ook alle mogelijkheid toe! Heb je nog een specifieke vraag aan ons? Je kan daarvoor onderstaand formulier gebruiken. Je hoort dan heel snel van ons. Hopelijk tot snel!

 

Bij OTAK zit je goed!
En proefzitten is gratis
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
Email: (verplicht)
 
OTAK Zutphen
 
Pollaan 50B
7202 BX Zutphen

0575-510151
zutphen@otakwinkel.nl