Koop mét persoonlijk advies een bank, kast, tafel of fauteuil op afstand.

De winkels van Otak hebben veel mooie spullen in huis en willen die graag met jou delen. Maar een bezoek aan een meubelzaak is misschien niet iets waar je vandaag de dag op zit te wachten. Daarom komen de winkels van OTAK met een speciale service: de Personal Shopper. Wanneer je op de OTAK website bijvoorbeeld een bank, kast, tafel of fauteuil hebt gevonden die je graag wilt hebben, dan biedt OTAK de volgende mogelijkheden:

Stap 1 - Mix and Match

Je wilt het product (bijvoorbeeld een bank of kast) graag in een bepaalde kleur of opstelling hebben maar wilt (nog) niet naar de winkel komen. Dan kun je telefonisch of bij voorkeur met behulp van beeldbellen via Whatsapp met jouw personal shopper overleggen, jouw wensen bespreken, zodat het product van jouw keuze kan worden samengesteld. Jouw Personal Shopper neemt je via beeldbellen mee door de winkel en laat je verschillende alternatieve producten en zelfs kleurstalen zien. Hij kan je dus ook nog andere producten laten zien die binnen jouw smaak óók aantrekkelijk zijn. Je krijgt dan een product helemaal op maat. Met een paar weken wordt het product bij je thuis geleverd. Gratis!

Stap 2 - Pick and Play

Je hebt haast en wilt het product hebben zoals het bij OTAK op de website of in de showroom staat. Je neemt contact op met een van onze winkels. Jouw Personal Shopper laat het product via Whatsapp zien, checkt of dat het product is dat je wilt hebben, of het geschikt is voor jouw woonsituatie en brengt het naar jouw huis toe. Mocht je er uiteindelijk toch geen zin in hebben dan nemen wij het direct weer mee. Geen risico en geen kosten voor jou. Binnen een paar dagen een totaal andere look in huis.

Stap 3 - Op afspraak

Wil je tóch graag zelf nog even komen kijken, maak dan een afspraak voor een winkelbezoek. Je komt op het moment dat het jou uitkomt naar een van onze winkels. Dat kan binnen en buiten de normale winkeluren zijn. Kom je daar buiten dan heb je de winkel voor jezelf. Kom je daar binnen dan zorgen wij ervoor dat alle regels van het RIVM strikt worden gevolgd. Jouw Personal Shopper wacht je op en begeleidt je door de winkel. Veilig en vertrouwd. Je bent van harte welkom.

Veilig

De OTAK winkels zijn een veilige plek om jouw inkopen te doen. Wij leven de regels van het RIVM nauwkeurig na. Alle contactoppervlakken worden vaak schoongemaakt en gedesinfecteerd. Maar mocht je twijfels hebben, dan is de Personal Shopper er om je te helpen op afstand. Wij zijn je graag van dienst.